Flot bedømmelse på TrustPilot

Land

Indkøbskurv

0 Vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Handelsbetingelser/Privatlivspolitik

Velkommen til LIFE-IS.DK. Ved handel på denne hjemmeside, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler.

NB! Du finder handelsbetingelserne nedenunder dette afsnit om privatlivspolitik

 

Privatlivspolitik

Når vi modtager personoplysninger fra dig behandler vi dem lovligt. Det er vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler disse oplysninger på en sikker og en gennemsigtig måde. Derfor er det vigtigt for os, at du tager dig tid til at læse denne Privatlivspolitik, som vil fortælle dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Life-is.dk modtager oplysninger primært fra dig som kunde, når du køber på vores WEB Shop, i vores showroom eller via telefon og e-mail.    


1. Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger er:

Life Is Cashmere ApS 
Korsgårdsvej 28
2920 Charlottenlund
Tlf.: +45 2045 5955
E-mail: info*life-is.dk

Dataansvarlig person: Jeanett Ulrich – COO

2a. Kategorier af personoplysninger vi registrerer
Vi indsamler og registrerer nødvendige oplysninger om dig, som du selv afgiver, når du køber vores produkter på vores WEB Shop, i vores showroom eller ved henvendelser til os telefonisk eller på e-mail.

Nødvendige almindelige personoplysninger om dig er:
Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger, leveringssted.

Derudover registrerer vi oplysninger om din adfærd på vores WEB Shop. Det er f.eks. købshistorik og demografiske oplysninger.  

 

2b. Vores brug af personoplysninger

De omtalte personoplysninger behandler vi med det formål, så vi kan gennemføre de aftaler du har indgået med os om køb, betaling, levering eller afhentning af det købte samt til efterbe-handling som følger af eventuelle fejlleveringer eller reklamationer. Hvis du ikke giver os de pågældende oplysninger, har vi ikke mulighed for at etablere et kundeforhold.

Din e-mail adresse bruger vi til at sende nyhedsmail, hvis du har givet samtykke.

Vores grundlag for behandlingen af dine personoplysninger er den aftale, vi har indgået på baggrund af vores legitime interesser i at behandle oplysningerne, eller fordi du har givet os dit samtykke.


2c. Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år fra udgangen af det år, hvor du senest har afsluttet et køb hos os, eller afmeldt vores nyhedsbrev. Bogføringsoplysninger opbevarer vi disse, som krævet i henhold til bogføringslovgivningen, dvs. 5 år fra udløb af det regnskabsår, hvor du sidst har købt hos os. Det drejer sig f.eks. om fakturaer, ordrebekræftelser, betalingsoplysninger, tilgodehavender, korrespondancer og betalingsoplysninger og lignende oplysninger, som er påkrævet for at vi kan dokumenterer vores bogføring.

Oplysninger om din adfærd på vores WEB Shop, som f.eks. IP-adresser, demografi, cookies med mere i 5 år.


3. Personoplysninger om andre, som du afgiver
I få tilfælde bestilles der varer til levering på andre adresser. Dette er afgivelse af personoplysninger om andre. Du skal derfor være sikker på, at de pågældende er indforstået med det og at de har samtykket til det. Du skal henvise dem til denne Privatlivspolitik, når du afgiver deres oplysninger.


4. Videregivelse af dine personoplysninger herunder til lande uden for Danmark
Vi videregiver kun dine personoplysninger til databehandlere, som enten opbevarer vores data eller hjælper os med at udvikle, forbedre og opdatere vores IT systemer. 


5. Særligt om køb med Dankort, kreditkort eller betalingskort
Life-is.dk anvender QuickPay som betalings System (www.quickpay.net/dk/) når du betaler med Dankort, kreditkort eller betalingskort.

Såvel QuickPay som Life-is.dk er godkendt og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings System (www.pbs.dk).


6. Dine rettigheder I henhold til persondataforordningen
Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

Du har ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger og få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.
Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplys-ninger til brug for direkte markedsføring.
Har du afgivet et samtykke til behandling af dine personoplysninger kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Du har ret til at få oplyst de personoplysninger, som du selv har afgivet i en strukture-ret og almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du kan ved skriftlig anmodning til Life-is.dk enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Du kan også kontakte Life-is.dk, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med de gældende regler.

Er du utilfreds med den måde, vi behandler dig på i forhold til behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, www.datatilsynet.dk


Privatlivspolitik opdateret d. 24. maj 2018.

 

HANDELSBETINGELSER


Forsendelser i Danmark

Vi sender alle varer med Post Danmark. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold

Levering uden omdeling koster 39 dkk og med omdeling 45 dkk på ordrer under 1.500 dkk.  Fri fragt ved køb på 1.500 dkk eller over (gælder kun for levering til adresse i Danmark)

Fragtomkostningerne fremgår altid tydeligt i bestillingsprocessen og på ordrebekræftelsen 

  
Forsendelser til udlandet

Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af Post Danmark (PNL). Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold

Sverige 45 dkk og fri fragt ved køb over 1.500 sek (Almindelig service i Skandinavien tager ca. 2-5 hverdage)

Øvrige Europa (Incl. Grønland og Færøerne) 130 dkk (Almindelig service i Europa tager ca. 2-5 hverdage)

Øvrige verden 285 dkk  (Almindelig service udenfor Europa tager ca. 3-7 hverdage)


Leveringstid

Hos LIFE-IS.DK  bestræber vi os på en hurtig levering, alle ordrer afsendes i løbet af 1-2 hverdage 

Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark, kan LIFE-IS.DK dog ikke drages til ansvar 

Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer, i visse tilfælde kan vare op til 3 dage. Varer til de fleste øvrige EU lande og lande udenfor EU, vil blive sendt med Post Danmark, og levering kan vare op til 7 hverdage dage

 

Returret

LIFE-IS.DK yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen. Dvs du vælger selv, om du vil have pengene retur eller ombytte til anden vare. Fuld returret gælder også for udsalgsvarer. Varen skal blot returneres ubrugt i originalemballage, og i samme stand som ved modtagelsen. Du bedes udfylde retursedlen, som er vedlagt din forsendelse

Pengene retur: Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Har du betalt via bankoverførsel, bedes du notere dit reg.-/kontonummer på retursedlen

Ombytte til anden vare: Fragten retur til LIFE-IS.DK betaler du selv, mens fragten for den nye vare fra os til dig betales af LIFE-IS.DK. Ved event. prisdifference, bedes du venligst kontakte kundeservice på telefon +45-20 45 59 55 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00, eller skrive til os på info@life-is.dk

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning

Gavekort kan ikke ombyttes til penge


Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet

Reklamationsrettet dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid
 
Ved reklamation, fejl/mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst kundeservice på telefon +45 20 45 59 55 eller mail: info@life-is.dk

 

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på info@life-is.dk en servicemedarbejder vil informere dig om hvornår varen kommer på lager igen og om muligheden for en opskrivning på vores venteliste

 

Betaling

Du kan betale med følgende betalingskort: DANKORT, VISA/Dankort, VISA/Electron og EURO/MASTERCARD og MASTERCARD

Du kan også betale via bankoverførsel. Bestilling foregår som vanligt i webshoppen, du vælger blot betalingsmuligheden ¨ bankoverførsel¨ i check-out. Vores reg.-/kontonummer fremgår af din ordrebekræftelse. Varerne sendes, når betalingen er registreret på vores konto

Alle priser er i DKK og incl. 25% moms. Hvis varen skal sendes til et land uden for EU fratrækkes momsen automatisk i webshoppen når du bestiller, se afsnittet ¨TOLD & MOMS¨

 

Sikkerhed

Sikkerheden på LIFE-IS.DK er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data 

Hverken LIFE-IS.DK eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb 

Hos LIFE-IS.DK er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem

 

Told og moms

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU fratrækkes dansk moms automatisk i web-shoppen ved bestilling, men til gengæld kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for 


Forbrugerbeskyttelse

LIFE-IS.DK arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@life-is.dk 

 

Køb af varer 

Når du har udvalgt de varer, du ønsker og placeret dem i indkøbskurven, bedes du udfylde dine personlige informationer, så som navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail indenfor et par minutter

Din bestilling sendes med Post Danmark  indenfor 2-3 hverdage

Hvis du har yderligere spørgsmål angående køb af varer på LIFE-IS.DK, bedes du venligst kontakte kundeservice på telefon +45-20 45 59 55 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00, eller skrive til os på info@life-is.dk

Trustpilot