Influencer samarbejde

Den bedste inspiration findes hos andre mennesker, hvorfor vi hos Life Is Cashmere gerne arbejder sammen med influencere – store såvel som små

Vi oplever mange forespørgsler omkring samarbejde via vores forskellige online platforme, og vi har derfor udarbejdet denne side, der kan skabe overblik for dig, der ønsker at samarbejde med os. 

Som udgangspunkt er vi åbne over for alle typer af influencere, da vores kundesegment spænder bredt i både alder, stil og geografi. Vi arbejder hovedsageligt med influencere, hvis primære platform er Instagram, men vi er åbne over for nye muligheder.

Vi forventer, at du som influencer har et fokus på mode og livsstil generelt. Vi stiller ikke specifikke krav til det kreative materiale, der udarbejdes under samarbejdet, da vi stoler på, at du kender dit audience og ved, hvad der performer bedst hos netop dem. 

Ønsker du at samarbejde med os, så kan du henvende dig på info@life-is.dk. For at skabe det bedst mulige overblik ser vi gerne, at du i mailen fortæller: 

  • Hvem du er og hvad du bruger din profil til samt størrelse på følgerskare og dennes sammensætning
  • Hvorfor du mener, at netop du er et match til vores brand
  • Hvilke produkter, du er interesseret i at samarbejde omkring
  • Hvordan du kan forestille dig, at et eventuelt samarbejde med os kan se ud (med udgangspunkt i nedenstående oversigt)

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Teamet bag Life Is Cashmere

 

Follower-størrelse Betaling  Forventet levering fra             influencer
 3-5.000 Produktværdi på max. 1.800 dkk.
10% rabat på yderligere varer
1 opslag med billede af produktet. Der kan eventuelt aftales mulighed for at lave en giveaway. Levering af billeder til Life-is.dk.
5-10.000 Produktværdi på max. 3.500 dkk.
20% rabat på yderligere varer
1 opslag med billede af produktet. Stories omkring brandet / produktet. Individuel rabatkode til følgere. Der kan eventuelt aftales mulighed for at lave en giveaway. Levering af billeder til Life-is.dk.
10-20.000 Efter individuel aftale 1 opslag med billede af produktet, sammenhængende stories om valg af produkt og eventuel bestilling af stofprøver. Individuel rabatkode til følgere. Der kan eventuelt aftales mulighed for at lave en giveaway. Levering af billeder til Life-is.dk.
> 20.000 Efter individuel aftale 1 opslag med billede af produktet, sammenhængende stories om valg af produkt etc.. Individuel rabatkode til følgere. Der kan eventuelt aftales mulighed for at lave en giveaway. Levering af billeder til Life-is.dk